Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Introductie IoT catalogus

MakeIOThappen.com is hét startpunt wanneer u wilt beginnen met het Internet of Things. Het is een IoT Hub waar fabrikanten, platformen, tech hubs en connectiviteit leveranciers samen komen. Vanuit deze ervaring weten we welke oplossingen en componenten een succesvolle IoT oplossing mogelijk maken. In de IoT catalogus worden deze samengebracht zodat u snel inzicht heeft in de mogelijkheden.

Lees meer

Einde 3G nadert! Wat betekent dit voor u?

Halverwege 2018 heeft KPN bekend gemaakt per 2022 te stoppen met zijn 3G-netwerk. Inmiddels zijn we over de helft van 2020, en komt 2022 er sneller aan dan u denkt. Per eind volgend jaar, per 31-12-2021, stopt KPN namelijk al met 3G.

Lees meer

Vernieuwde Data2Track Tracking App

Data2Track lanceert geheel vernieuwde Data2Track Tracking App, deze is uitgebreider dan ooit. De app is het mobiele verlengstuk van FleetControl gebruikers om overzicht en controle te houden op de vloot, dus ook onderweg.

Lees meer

Hét startpunt voor uw Internet of Things

Op de IoT Talks beurs in Utrecht is hét startpunt wanneer u wilt beginnen met het Internet of Things geïntroduceerd. Make IoT Happen is de IoT Hub waar fabrikanten, platformen, tech hubs en connectiviteit leveranciers samen komen.

Lees meer