Ga direct naar de inhoud.

IoT Platform

IoT Platform

Neem een voorsprong in jouw markt en maak jouw bedrijfsmodel klaar voor de toekomst. Ga van transactionele verkopen naar abonnementen en pro-actief beheer door jouw producten te koppelen aan jouw eigen IoT beheer platform. Wij helpen jou om toonaangevende oplossingen te bouwen met een high-end, state of the art IoT Portal

Intelligent Cloud & Intelligent Edge

De intelligente cloud is alomtegenwoordige computing, die mogelijk wordt gemaakt door openbare cloud- en AI-technologie (kunstmatige intelligentie). Voor elk type toepassing en systeem dat je kunt voorstellen.

De intelligente rand is een continu uitbreidende set van verbonden systemen en apparaten die gegevens verzamelen en analyseren, dicht bij jouw gebruikers en/of gegevens. Gebruikers krijgen realtime inzicht en ervaringen, die worden geleverd door uiterst responsieve en contextbewuste apps.

Combineer de vrijwel onbeperkte rekenkracht van de cloud met intelligente en opvallende apparaten aan de rand van jouw netwerk. Maak een kader voor het bouwen van indrukwekkende en daadkrachtige bedrijfsoplossingen.