Ga direct naar de inhoud.

IoT totaaloplossing; van sensor tot dashboard

De drie belangrijkste elementen van elke IoT oplossing zijn de sensor, de connectiviteit en het dashboard. Meten, verbinden, uitlezen en acties instellen. MakeIoTHappen biedt een scala aan IoT toepassingen voor de zakelijke markt van sensor tot connectiviteit, van dashboard tot toepassing.

IoT sensoren
Dashboard
Connectiviteit

VTM CO2 Sensor

De StreamLine CO2 + luchtkwaliteitssensor is een geavanceerd LoRaWan-product voor het meten van het binnenmilieu. Deze sensor biedt unieke meetstabiliteit over een meetperiode van 2 jaar.

Lees meer

VTM Elsys ERS VOC

De Elsys ERS VOC is een slimme en professionele LoRaWan sensor voor luchtkwaliteit in de binnenruimte. De ERS VOC meet nagenoeg alles met betrekking tot het binnenklimaat.

Lees meer

VTM Elsys ERC Eye

De Elsys ERC Eye is een LoRaWan sensor voor de binnenruimte, voor het meten van het binnenklimaat en bezetting. Het heeft een strak ontwerp en is ideaal voor montage in ruimtes waar de bezetting moet worden gemeten.

Lees meer

VTM Bosch Parkeer Sensor

De Bosch Parking Sensor detecteert en meldt de bezetting van parkeerplaatsen. Deze retrofit-oplossing voor off-street parking detecteert met de hoogste betrouwbaarheid of een parkeerplaats bezet of beschikbaar is.

Lees meer

VTM Fill Tag I

De VTM Fill Tag I is de ultieme oplossing voor vulgraad metingen. Met de 940 nm onzichtbare laserafstandstechnologie biedt het product een unieke meetstabiliteit.

Lees meer

VTM Fill Level Tag II

De Fill-level Tag II meet het vulniveau van alle soorten containers. De Fill Tag II maakt gebruik van een ultrasone niveausensor, uniek in de markt.

Lees meer

VTM BLE Tag

De VTM BLE Tag is geschikt voor het meten van temperatuur, luchtvochtigheid, en beschikt over ID voor locatiebepaling.

Lees meer

VTM Elsys Ultrasonic level sensor

De Elsys Ultrasonic level sensor is een LoRaWan sensor die is ontworpen om afstanden en omgeving te meten.

Lees meer

Track&Trace

Voor Track & Trace toepassingen zijn inmiddels veel uiteenlopende oplossingen beschikbaar. Voor de beste Track & Trace oplossing op maat, is het dan ook aan te raden contact op te nemen met VTM. Dat kan via 0174 226 692.

Lees meer

VTM Kerlink Indoor Gateway

De VTM Kerlink Indoor Gateway is ideaal voor smart building projecten of elk slim project dat vraagt om een specifiek binnenbereik en/of netwerk verdichting.

Lees meer

VTM Kerlink Outdoor Gateway

De Kerlink Outdoor Gateway is een robuuste, effectieve en schaalbare LoRaWan gateway voor het bouwen van een slim IoT-netwerk.

Lees meer

VTM Smoke Detector

Lees meer

VTM Elsys door/window sensor

De Elsys door/window sensor is een LoRaWan openingsactiviteitssensor voor binnen, die aangeeft wanneer een object is geopend of verplaatst.

Lees meer

VTM Smart Energy Plug

De Smart Energy plug is een LoRa sensor die het verbruik van een 230Vac aangesloten toestel monitort en die het aangesloten toestel aan en uit kan zetten.

Lees meer